Ylläri korvispaketti (sis. 3 korvikset)

Jeij, tässä tulee korvisten ja yllätysten rakastajan paras tuote! Kaipaatko korvakorujen valitsemiseen yllätysmomentteja ja sitä että joku muu päättää ostamasi korvakorut? Tämä on silloin juuri oikea tuote sulle. 

Ylläripaketti sisältää 3 paria korviksia, jotka voivat olla esim. poistuvia malleja, prototyyppejä tai yksittäiskappaleita. Ylläripaketissa ei ole koskaan uusimman malliston koruja. Mutta kaikki korvikset ovat kuitenkin ykköslaatua. 

Yllätyspaketista saat ainutlaatuisen ostokokemuksen. Voit esittää tilauksesi sisältöön liittyen yhden toiveen, jonka pyrimme toteuttamaan vähintään yhden korvisparin kohdalla. Liitä toiveesi tilauksesi yhteydessä Lisätietoja-kenttään. Toive voi olla esim. "en tykkää isoista korviksista", "toivoisin punaista väriä" jne. 

Aina ei voi onnistua ja pettymyksiäkin saattaa tulla, mutta kannattaa kuitenkin aina kokeilla koruja itselleen, koska pakkauksessa koru ei ikinä pääse oikeuksiinsa. Mikäli siltikään kyseinen koru ei miellytä omaa silmää, niin voithan aina ilahduttaa korvislahjalla läheistäsi. 


24,90 €