Ruusukvartsi + kirsikankukkajaspis rannekoru

Luonnonkivistä valmistettu rannekoru jossa on yhdistetty hiottua ruusukvartsia ja kirsikankukkajaspista. Valmistettu joustavaan silikoninauhaan. 

Koko: ympärysmitta venyttämättä 16 cm

Luonnonkivillä on kautta ihmishistorian ajateltu olevan energisoivia ja parantavia voimia. Voit siis ajatella kantavasi mukanasi energiaa tuovaa voimakorua tai käyttää sitä ihan vaan kauniin ulkomuodon vuoksi.

Herkkä ja kaunis ruusukvartsi on sydänchakran lempeä hoitaja. Se huokuu pehmeää, feminiinistä, empaattista energiaa, hellyyttä ja lohtua. Ruusukvartsi hoitaa emotionaalisia haavoja, pelkoja ja kaunoja. Se opettaa anteeksiantoa ja armollisuutta itseä ja muita kohtaan. Ruusukvartsi rohkaisee avaamaan sydäntä ja rakastamaan ehdoitta. Sen lempeä energia sopii hyvin myös lapsille, tai hoitamaan äiti-lapsisuhdetta. Jaspikset ovat rohkeuden ja viisauden hoitajia, parantajia ja henkikiviä. Niillä kaikilla on vahva yhteys maan energiaan, mikä tekee jaspiksen parantavista ominaisuuksista erittäin hyödyllisiä maadoitukselle, vakaudelle ja lujuudelle.

20,00 €